Sittard-Roso Financiële Diensten, heeft met trots de sponsoring aangekondigd van de veelgeprezen X (voorheen Twitter) Spaces van Fortuna Central.

Deze spannende samenwerking markeert een belangrijk moment voor zowel Roso Financiële Diensten als de Fortuna central-familie. Met het oog op de toekomst verbindt Roso Financiële Diensten zich ertoe om niet alleen de zakelijke prestaties van Fortuna Sittard te versterken, maar ook de betrokkenheid van fans te vergroten via de dynamische en interactieve X Spaces-platforms. De samenwerking belooft een symbiotische relatie te zijn, waarbij Roso Financiële Diensten zijn expertise en middelen ter beschikking stelt, terwijl Fortuna Central de kwaliteit van zijn diensten verder verfijnt en uitbreidt.

“Deze opwindende samenwerking met X Spaces over Fortuna Sittard van Fortuna Central markeert een nieuwe fase van betrokkenheid en groei voor Roso Financiële Diensten”. “We kijken ernaar uit om gezamenlijk een duurzame impact te maken in de voetbalwereld en om de fanervaring naar nieuwe hoogten te tillen.”

Met deze krachtige synergie tussen financiële expertise en sportieve excellentie zijn ROSO Financiële Diensten en Fortuna Sittard vastberaden om nieuwe mijlpalen te bereiken en gezamenlijk een erfenis van succes te creëren.

Neem contact op

Vul het onderstaande formulier in